Case Study – Vanderbilt University

VANDERBILT UNIVERSITY Nashville, TN PHOTOS SPECS

slide1 slide2 slide3 slide4 slide5 slide6 slide7 slide8 slide9

Slide NAME: LOCATION: PRODUCT USED: PROJECT NOTES: NASHVILLE, TN 18MM ACHIEVE: CHARCOAL
ATTACK: BLACK
VANDERBILT UNIVERSITY ACHIEVE ATTACK PROJECT INFO THE NEW OLYMPIC WEIGHT ROOM AT VANDERBILT WAS A REMODEL OF AN OLD BASKETBALL COURT ON CAMPUS. THIS RENNOVATION CONSISTED OF 12 INLAID PLATFORMS ALONG WITH A MASSIVE TURF AREA WHICH CREATED A SPACE THAT WAS MORE FUNCTIONAL AND ALLOWED MULTIPLE TEAMS THE ABILITY TO TRAIN AT THE SAME TIME. THE FOCAL POINT OF THE ROOM IS THE MASSIVE 60FT "VANDERBILT COMMODORES" LOGO WHICH SPANS THE CENTER, AND IS FLANKED BY MULTIPLE STAR V LOGOS IN THE TURF AS WELL AS THE INLAID PLATFORMS. COMPLETED: 18MM ACHIEVE: CHARCOAL
ATTACK: BLACK
MAY 2019

Slide VIEW OTHER CASE STUDIES
  • Fort Irwin, CA
    Fort Irwin
  • Pontypridd, UK
    University of South Wales
  • Liverpool, UK
    Everton Football Club